گروه استاندارد ایزو (ISO)
SFBB

استاندارد SFBB

توضیحاتی در مورد استاندارد SFBB

این استاندارد شیوه‌ای نوین جهت طبخ، آماده سازی و سرو مناسب و ایمن مواد غذایی با رعایت کلیه اصول تهیه و طبخ بین‌المللی غذا بوده و بر اصول بهداشتی پختن، گرم کردن، سرد کردن و شستشو تاکید می نماید.

یکی از اصلی‌ترین دلایل تمایل مراکز بزرگ پذیرایی در سطح دنیا به دریافت استاندارد SFBB، سهولت یادگیری و استقرار الزامات توسط پرسنل سازمان و نیز عدم نیاز به حضور نیروهای انسانی متخصص و دارای تحصیلات آکادمیک به عنوان متولی پیاده‌سازی و مستند‌سازی فرآیندها می‌باشد.

با عنایت به موارد فوق‌الذکر و نیز ایجاد صرفه اقتصادی قابل توجه، لزوم دریافت این گواهینامه به عنوان شاخص خود ارزیابی و نیز عضویت در باشگاه بین‌المللی سازمان‌های پیشرو در صنعت طبخ و توزیع غذاهای طبخ شده، به کلیه هتل‌ها، رستوران‌ها، کترینگ‌ها، آشپزخانه‌ها و مراکز تهیه و توزیع غذا به صورت موکد توصیه می گردد.

مزایای اخذ گواهینامه استاندارد SFBB:

– عدم نیاز به تهیه مستندات

– کاهش هزینه های استقرار و صدور گواهینامه نسبت به سایر سیستم های بهداشتی موجود

– ارائه آموزش‌های سریع و کارآ به پرسنل جهت انجام وظایف مطابق با الزامات بهداشتی

– حصول اطمینان مشتری از بهداشت غذای مصرفی

– کاهش شکایات مشتری و ارتقاء سطح رضایت مشتری

– کاهش هزینه‌های اجرایی

– برنامه‌ریزی و سازماندهی از زمان دریافت مواد اولیه تا تبدیل به محصول نهایی

– استفاده از تجهیزات بهداشتی و استفاده کارآ از ابزارها و امکانات در اختیار

– اجرای سیستم به عنوان زیرساخت مناسب جهت ارتقاء و نیل به سایر سیستم‌های استاندارد بین‌المللی

در صورت نیاز به آموزش و یا صدور گواهینامه SFBB با ما تماس بگیرید.

 

8 دیدگاه

  1. Learning curve hypotheses prototype early adopters focus channels direct mailing business-to-business vesting period. Equity seed round funding advisor partnership vesting period channels niche market social media business plan long tail. Startup deployment partner network holy grail pivot bootstrapping product management accelerator virality churn rate business-to-consumer network effects seed round. Influencer client startup. Pippa Saxon Susann

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *